Home / archiefcentraal / poolse man gewond bij eenzijdig ongeval

poolse man gewond bij eenzijdig ongeval

Dinsdagmorgen vroeg raakte een Poolse man gewond bij een eenzijdig ongeval op de Kappeweg in Wijhe. Door onbekende oorzaak is de man in de rechterberm terecht gekomen waar hij de macht over het stuur verloor. Hij kwam tegen een boom tot stilstand.

De man kon zelf uit de auto komen en is naar zijn werk, een eindje verderop, gelopen. Omdat hij de nodige verwondingen aan zijn hoofd had, hebben collega’s de hulpdiensten gebeld. De man werd naar het ziekenhuis vervoerd voor behandeling.

Lees ook

Parentshouse in Raalte krijgt definitieve status

RAALTE – Het Parentshouse in Raalte blijft. Het Raalter college van B&W heeft besloten om …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.