ponys handelaren en publiek op ponymarkt

“Het voelt als een warme douche”, preekt burgermeester Piet Zoon in zijn toespraak. De burgermeester opende de 49ste ponymarkt officieel samen met Jos Wijnberg, voorzitter van de stichting Helami. Verder deed Zoon in zijn toespraak een opmerkelijke belofte voor de opening van de 50e ponymarkt volgend jaar. Zoon: “Ter ere van de 50e ponymarkt ga ik van de kerktoren abseilen.”

Na de muzikale opening van fanfare St. Caecilia en het openingswoord van Wijnberg en Zoon begon het echte werk op de ponymarkt. Uit het hele land worden pony’s en paarden naar Heeten vervoerd. De markt in Heeten is landelijk vooral bekend om het grote aanbod van gebruikspony`s.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.