Home / archiefcentraal / ponys handelaren en publiek op ponymarkt

ponys handelaren en publiek op ponymarkt

“Het voelt als een warme douche”, preekt burgermeester Piet Zoon in zijn toespraak. De burgermeester opende de 49ste ponymarkt officieel samen met Jos Wijnberg, voorzitter van de stichting Helami. Verder deed Zoon in zijn toespraak een opmerkelijke belofte voor de opening van de 50e ponymarkt volgend jaar. Zoon: “Ter ere van de 50e ponymarkt ga ik van de kerktoren abseilen.”

Na de muzikale opening van fanfare St. Caecilia en het openingswoord van Wijnberg en Zoon begon het echte werk op de ponymarkt. Uit het hele land worden pony’s en paarden naar Heeten vervoerd. De markt in Heeten is landelijk vooral bekend om het grote aanbod van gebruikspony`s.

Lees ook

Rick Evers: Nectarinebewaarplek

Natuurlijk weet ik heus wel dat er grotere problemen op de wereld zijn dan mijn …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.