Home / archiefcentraal / podium jong actief in de hartkamp

podium jong actief in de hartkamp

Op woensdag 15 september is in het restaurant van verpleeghuis De Hartkamp een avond Podium Jong Actief. Naast bewoners zijn ook ouderen uit de omgeving hiervoor van harte welkom. Enthousiaste leerlingen van musicus Hans Groen zetten zich in als vrijwilliger en zorgen daarnaast voor een gevarieerd muziekprogramma op keyboard, piano en zang.

Dit wordt afgewisseld door een foto- en filmreportage op een groot scherm. Dit keer wordt er terug gekeken op de ‘Stöppelhaene’. Geert Hannink is natuurlijk ook weer van de partij. Degenen die ook eens een muzikaal optreden willen verzorgen, kunnen zich aanmelden bij Hans Groen, tel. 06-24 25 01 11.

De avond begint om 19.30 uur. Toegangskaarten à € 5 zijn vooraf verkrijgbaar bij de receptie van De Hartkamp. Daarvoor ontvangt u een lekker kopje koffie, een drankje en een hapje.

Lees ook

Schapen niet meer de dijk op in stormseizoen

ZWOLLE – Het beweidingsseizoen voor schapen op dijken in het gebied van Waterschap Drents Overijsselse …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.