pieterse geeft startsein voor allemaal sporten

Oud-basketball international Henk Pieterse geeft op 8 september het startsein voor ‘Allemaal sporten.’

Pieterse deelt woensdag de eerste sportkennismakingsboekjes ‘Allemaal sporten’ uit aan de leerlingen van groep 4, 6 en 8 van de OBS Prins Willem Alexander in Olst. Daarnaast verzorgt Henk Pieterse een spetterende basketballshow voor de leerlingen, want zij hadden vorig jaar de meeste deelnemers. ’s Middags is er een vrije inloop bij de clinic van Pieterse. Alle kinderen uit de gemeente zijn van 13:00 tot 16:00 uur welkom om te basketballen.

In dezelfde week ontvangen alle leerlingen van groep 3 tot en met 8 van alle basisscholen uit de gemeente Olst-Wijhe het boekje. In het boekje staan sportcursussen die worden aangeboden door de sportverenigingen en overige sportaanbieders uit de gemeente. Daarnaast is in het boekje een jeugdsportkalender opgenomen en er staat informatie in over activiteiten van de BOS-Impuls.

Ontvang je geen boekje via je school en wil je wel graag meedoen? Neem dan contact op met Rob Meijerink van de BOS-Impuls via 0570-52 2954 of kijk op de website staging2.bosolstwijhe.nl Inschrijven kan tot 22 september.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.