Home / archiefcentraal / pastoor geeft startsein voor bierfestival

pastoor geeft startsein voor bierfestival

In een warme najaarszon trapte pastoor Verwey zaterdagmiddag het derde bierfestival in Raalte af. Samen met Johan Nijhof en Ruud van de Gevel van brouwerij Sallands Landbier namen zij het eerste glas speciaalbier in ontvangst. Ook zondag zijn er nog bij verschillende horecagelegenheden in Raalte allerlei bijzondere bieren te proeven. Mocht je naar het centrum van Raalte afreizen, dan kun je ook een kijkje nemen bij Cult in de moskee en kerken van Raalte of lekker neuzen in het centrum, want de winkels zijn ook geopend.

Lees ook

Ilona Hiddes van start als financieel coach

Raaltese helpt om kosten en uitgaven beter in beeld te krijgen RAALTE – Ilona Hiddes …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.