Home / archiefcentraal / pannenkoekenactie in wesepe

pannenkoekenactie in wesepe

De meeste pannenkoeken worden op zondag verkocht. Tevens is er dan na de kerkdienst de gelegenheid voor een wandeling met koffie en limonade na de tijd. De actie is een mooie gelegenheid om geld in te zamelen voor het project van Livingstone, waarmee de vier leden van het jeugddiaconaat volgend jaar op reis hopen te gaan om ergens in de wereld ook zelf de handen uit de mouwen te steken. In november maakt de Protestantse Gemeente duidelijk voor welke project het jeugddiaconaat zich inzet.

Lees ook

Voorwaarden Rood voor Rood kavels Marissink online

RAALTE – De gemeente Raalte start na de zomer met de uitgifte van Rood voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.