paceshifters tekent bij suburban records

De Wijhese formatie Paceshifters heeft een contract getekend bij het bekende undergroundrocklabel Suburban. Op 15 oktober verschijnt de debuut-CD van het jonge drietal uit Wijhe: ‘One for the road’. Deze komt in de hele Benelux in de winkels te liggen.

Ronald Draijer, eigenaar van Suburban Records laat weten: “Vorig jaar brachten we al een single van deze rock ’n roll-belofte op vinyl uit. Onze A&R-manager bleef de drie knullen volgen en toen ze genoeg nummers hadden geschreven voor een debuut-CD, hebben we ze benaderd voor een platendeal. We hebben met ons stok- en paradepaardje Peter Pan Speedrock dè rock ’n roll-veteraan op stal staan, maar nieuw veelbelovend talent is natuurlijk welkom!”

Ook de broertjes Paul en Seb Dokman en Koen Klarenbeek hoefden niet lang na te denken toen het contract onder hun neus werd geschoven. “Niet alleen vanwege onze helden van Peter Pan Speedrock wilden we graag een deal met deze platenmaatschappij”, meldt zanger-bassist Paul. ,,Het is gewoon een gaaf label met de juiste uitstraling en de juiste mentaliteit: de liefde voor muziek straalt er vanaf en dat is bij ons volgens mij ook wel het geval. En ook met de mensen die er werken hebben we een click. Muziekliefhebbers die hard werken, maar buiten kantoor altijd te porren zijn voor een feestje.”

‘One for the road’ komt vol te staan met heftige punk’n roll. Denk aan Foo Fighters, Ramones en Peter Pan Speedrock. De plaat bevat dertien nummers. Op zaterdag 16 oktober vindt de officiële CD-presentatie plaats in het Burgerweeshuis in Deventer. Daarna gaat de band het hele land door met het rondreizende circus The Sound of the Rock n Roll Underground Tour.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.