ouders bezorgd over verkeersveiligheid ivoor

Zo waren de ouders bijvoorbeeld benieuwd of er een fietspad langs de weg komt te liggen en vragen ze zich af of er lantaarnpalen en drempels komen. Ook het weggedrag van automobilisten op de Raarhoeksweg roept bezorgdheid op; auto’s rijden er hard volgens een aantal ouders.

Daarnaast werd aan KOOS gevraagd of de kinderen door de kinderopvangorganisatie gehaald en gebracht worden, of er verzamelpunten komen en hoe het vervoer geregeld is bij slecht weer.

KOOS heeft de vragen over de drukke weg al bij de stuurgroep neergelegd, omdat ze zelf nog niet weet wat ermee gedaan wordt. In de eerste periode fietsen medewerkers van KOOS in ieder geval mee met de kinderen vanuit school, maar een structurele oplossing schijnt er nog niet te zijn.

Concrete antwoorden op de vragen van de ouders komen pas in september of oktober. Ook zijn de ouders hier niet heel blij mee, want Ivoor gaat in januari open en als ze dan besluiten om hun kinderen daar toch niet naar toe te doen, dan wordt het wel heel kort dag om nog een andere opvang te vinden.

KOOS heeft al wel laten weten geen voorstander te zijn van het plan om kinderen met de auto van school te halen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.