organisatie salland natuur fair telt af

De Salland Natuur Fair is een dag vol proeven, beleven, ervaren en genieten. Zo zijn er morgen spectaculaire acts te zien van onder andere Belgische Trekpaarden, Dutch border collies met hun schaapskudde, jachthonden, een valkenier en zelfs echte politiehonden.

De fair is dit jaar kindvriendelijker dan andere jaren, voor de allerkleinsten is er een speciale knuffelhoek, en voor de wat oudere kinderen het spectaculaire ‘nachtleven.’ Het waterleven keert dit jaar ook terug en voor de fanatiekelingen is er een workshop graspoppetjes maken. Naast de ruim honderd stands vol met educatie, voorlichting en leuke hebbedingetjes kun je genieten van oude ambachten, tractoren en antieke koetsen.

Ook een bezoek aan het Sallandse Nachtleven is beslist de moeite waard. In een donkere tent kun je de duistere geheimen van de nacht ontdekken. De fair duurt van 10.00 uur tot 17.00 uur. De entree bedraagt 6 euro voor volwassenen en 3 euro voor kinderen van 4 tot 14 jaar. Voor meer informatie: staging2.sallandnatuurfair.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.