open show dagen bij bruggeman

Bruggeman Broekland houdt op vrijdag 1, zaterdag 2 en zondag 3 oktober weer de Open Show Dagen. De klanten kunnen kijken naar de nieuwe collecties tuin- en parkmaterialen en kachels. Bruggeman Broekland is die drie dagen geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Hapjes en drankjes staan klaar.

Bruggeman bestaat uit twee hoofdtakken: ‘Tuin & Park’ en de Kachelspeciaalzaak. Bij Tuin & Park kun je onder andere kijken naar de nieuwe gazon- en zitmaaiers, kettingzagen, bosmaaiers en versnipperaars, maar ook naar speeltafels, speelgoed, sierhekwerk, tuinverlichting, infraroodsauna’s en spa’s.

Bij de Kachelspeciaalzaak kun je kijken naar tachtig haarden en kachels. Bruggeman is dealer van alle bekende merken. Nieuw zijn ook inbouwhaarden op maat en de speksteenkachel uit Zweden. Bruggeman voorziet sinds vorig jaar ook in renovatie van je schoorsteen (zonder hak- of breekwerk).

Meer informatie kun je vinden op staging2.bruggeman-broekland.nl. Bruggeman is te vinden aan de Van Dongenstraat 38, tel: 0570-531019.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.