Home / archiefcentraal / open show dagen bij bruggeman

open show dagen bij bruggeman

Bruggeman Broekland houdt op vrijdag 1, zaterdag 2 en zondag 3 oktober weer de Open Show Dagen. De klanten kunnen kijken naar de nieuwe collecties tuin- en parkmaterialen en kachels. Bruggeman Broekland is die drie dagen geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Hapjes en drankjes staan klaar.

Bruggeman bestaat uit twee hoofdtakken: ‘Tuin & Park’ en de Kachelspeciaalzaak. Bij Tuin & Park kun je onder andere kijken naar de nieuwe gazon- en zitmaaiers, kettingzagen, bosmaaiers en versnipperaars, maar ook naar speeltafels, speelgoed, sierhekwerk, tuinverlichting, infraroodsauna’s en spa’s.

Bij de Kachelspeciaalzaak kun je kijken naar tachtig haarden en kachels. Bruggeman is dealer van alle bekende merken. Nieuw zijn ook inbouwhaarden op maat en de speksteenkachel uit Zweden. Bruggeman voorziet sinds vorig jaar ook in renovatie van je schoorsteen (zonder hak- of breekwerk).

Meer informatie kun je vinden op www.bruggeman-broekland.nl. Bruggeman is te vinden aan de Van Dongenstraat 38, tel: 0570-531019.

Lees ook

Bertus van der Kolk na vijftig dienstjaren bij Van Merksteijn met pensioen

RAALTE/ALMELO – Raaltenaar Bertus van der Kolk is recentelijk, na maar liefst vijftig dienstjaren bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.