Home / archiefcentraal / open middag bij tennisvereniging ter spille

open middag bij tennisvereniging ter spille

Tennisvereniging Ter Spille in Olst houdt zondag 19 september een open middag voor belangstellenden. Onder begeleiding van de verenigingscoach kun je voor het eerst of misschien opnieuw kennismaken met deze sport en kun je zien wat Ter Spille te bieden heeft aan accommodatie.

Jong en oud zijn om 14.00 uur van harte welkom op het tenniscomplex van Ter Spille aan de Koekoeksweg 11a (naast de voetbalvelden). Rackets en tennisballen zijn aanwezig. Tennis- of sportschoenen (zonder noppen) zijn verplicht en dien je zelf mee te nemen. Zie ook: www.terspille.nl

Lees ook

Bertus van der Kolk na vijftig dienstjaren bij Van Merksteijn met pensioen

RAALTE/ALMELO – Raaltenaar Bertus van der Kolk is recentelijk, na maar liefst vijftig dienstjaren bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.