open huis bij scouting raalte

Scouting Raalte houdt op zaterdag 25 September een open huis in en rondom haar clubgebouw aan de Westdorplaan 132b. Vanaf 10.00 uur tot 12.00 uur en tussen 12.30 tot 14.30 uur kan iedereen een kijkje komen nemen bij de vereniging. Zo kun je op een vrijblijvende manier ontdekken wat er allemaal te doen is bij Scouting Raalte. Natuurlijk zijn ook de ouders van harte welkom op het ouderterras waar gezorgd wordt voor koffie en thee.

Het belooft in ieder geval een echte scoutingdag te worden met tal van activiteiten waar ook kinderen bij kunnen aansluiten welke deze dag een kijkje komen nemen. Uiteraard hoort daar ook een kampvuur bij. Deze dag is tevens het startsein voor de actie “Alles begint vrijwillig” bij Scouting Raalte. Dit is een initiatief van de Provincie Overijssel om nieuwe vrijwilligers te werven. Om alles binnen de vereniging draaiende te houden zijn nieuwe vrijwilligers nodig, ook bij Scouting Raalte.

Tijdens deze dag staat er bij het clubgebouw een infostand waar je informatie, foto’s en nog veel meer kan bekijken. Scouting Raalte heeft in enkele groepen nog plaats voor nieuwe leden. Opgave van nieuwe leden is mogelijk bij de info stand en via info@scouting-raalte.nl of via onze website staging2.scouting-raalte.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.