open huis bij centstrings

Centstrings Nijverdal houdt op zaterdag 2 oktober van 10.00 tot 16.00 uur open huis. André Cents verzorgt in een speciale ruimte achter zijn huis aan de Grotestraat 282 in Nijverdal gitaarles. Ook is daar voorzien in een oefenruimte voor beginnende bands. Deze is per dagdeel te huur. Eventueel zorgt André voor coaching/bandbegeleiding. In het achterste deel bevindt zich André’s atelier/gitaarwinkel. Daar biedt hij een diversiteit aan gitaren en alle bijbehorende accessoires voor beginnende en gevorderde gitaristen/bassisten. Ook voor reparaties aan je gitaar kun je bij André terecht. De gitaarlessen zijn op maandag, dinsdag en woensdag.

Opgave is mogelijk op tel: 0548-546951. Het atelier is geopend op donderdagmiddag en –avond, vrijdagmiddag en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Meer informatie op staging2.centstrings.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.