open huis bewegingsruimte tijenraan

Met de opening van de bewegingsruimte MultiMovez biedt sportcentrum Tijenraan Raalte nieuwe mogelijkheden aan de sporters. Zaterdag kunnen belangstellenden alle nieuwe mogelijkheden van deze nieuwe ruimte bekijken.

Tijdens de opening van MultiMovez, de nieuwe beweegruimte in Tijenraan, en de open dagen is enthousiast gereageerd op de nieuwe Octupus. Dit is een apparaat uit Denemarken, dat als eerste in Nederland in Tijenraan staat. Het apparaat wordt gebruikt voor training op reactiesnelheid. Een prima apparaat voor onder andere keeperstrainingen, maar ook voor actiesporten als badminton en handbal is het zeer geschikt.

Voor wie de ruimte met de sportgames en allerlei andere trainingsapparaten wil bekijken, is er op morgen van 10.00 tot 13.00 uur open huis. Voor informatie over de nieuwe ruimte of filmpjes van de opening, kijk op staging2.raalte.nl/sport of staging2.tijenraan.hyves.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.