Home / archiefcentraal / open dag tennisvereniging welsum succesvol

open dag tennisvereniging welsum succesvol

Op zaterdagmiddag 4 september hield de afdeling tennis van Sportvereniging Welsum een open dag. Veel inwoners van Welsum en omgeving maakten van deze mogelijkheid gebruik en kwamen een kijkje nemen op het tennispark. Bezoekers konden zelf een balletje slaan of deelnemen aan een tennisclinic. Voor de kinderen waren er spelletjes onder begeleiding van een tennisleraar.

De vereniging hield open huis voor iedereen die geïnteresseerd is in tennis. Bezoekers konden zich aanmelden voor een introductielidmaatschap. Veel bezoekers maakten afgelopen zaterdag van het introductieaanbod gebruik en meldden zich direct aan. Ook geïnteresseerden die niet op de open dag aanwezig waren, kunnen zich nog aanmelden voor het introductie- of winterlidmaatschap. Daarnaast is er voor nieuwe leden op zaterdag 25 september een introductiemiddag. Op deze middag wordt praktische informatie over de vereniging verstrekt en kunnen de nieuwe leden elkaar op sportieve wijze leren kennen.

Meer informatie over de vereniging, de activiteiten en een inschrijfformulier is op www.tenniswelsum.nl te vinden.

Lees ook

Bootcamps voor sporters met beperking

REGIO – Om fit aan de start van het nieuwe seizoen te verschijnen organiseren de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.