open dag bij wijngaard de landman

‘Droeven kiek’n bie de Landman’, dat is mogelijk bij wijngaard de Landman in Raalte en wel op zondag 26 september. In het teken van de Open Dag van de Nederlandse Wijngaarden houdt de Landman een open dag.

Een wijngaard in Nederland kan prima. Tussen 11.00 uur en 18.00 uur is het te zien en te proeven bij de wijngaard aan de Tolhuisweg 1 in Raalte. Ieder uur is er een rondleiding waarin er uitleg wordt gegeven over het maken en proeven van wijn. De Wijnkristal uit Heino neemt de collectie wijnen van Noord Europese druiven mee om te laten proeven. Voor meer informatie neem contact op met Ralph Mulders van Wijngaard de Landman in Raalte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.