ontdek de taal van het tekenen

Tekentherapeuten en tekentaaldocenten hebben het druk in het weekend van 11 en 12 september. In verband met het landelijk tekenweekend is voor geïnteresseerden mogelijk om kennis te maken met beeld- en tekentaal bij de therapeuten en docenten in hun eigen praktijk/atelier. Er worden onder andere workshops gegeven.

Voor iedereen die meer van zichzelf wil begrijpen en de kunstenaar in zichzelf wil ontdekken, is tekentaal heel geschikt. Voor mensen met problemen, klachten, levens- en zingevingsvragen kan tekentherapie veel betekenen. Een tekentherapeut helpt mensen hun beelden te verwerken en te bewerken, zodat hun innerlijke kracht en energie weer vrijkomen.

Odilia Klein Koerkamp van Tekenpraktijk Jupiter in Raalte is zo’n tekentherapeut. In haar praktijk aan de Korhoen nodigt ze iedereen van harte uit kennis te maken met de kunst van de beeld- en tekentaal. Via haar website, staging2.tekenpraktijkjupiter.nl, kun je contact met haar opnemen.

Met dit landelijk tekenweekend maken tekentherapeuten en tekentaaldocenten hun vak meer bekend bij het Nederlandse publiek. Van de mogelijkheden en kwaliteiten van tekentaal en tekentherapie is nog lang niet iedereen op de hoogte. De landelijke tekendagen zijn dus een mooi moment om daarmee kennis te maken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.