ons genoegen koppelt concert aan verloting

De verloting van muziekvereniging Ons Genoegen uit Heino was een mooie aanleiding voor de muzikanten om er gelijk een concert aan te koppelen. Zondagmiddag speelden de muzikanten in de Gemeentetuin van Heino. Zowel drumband als orkest werkten hieraan mee.

Het concert vond plaats op het plateau waar vroeger de muziektent stond en waar binnenkort misschien weer een nieuwe muziekkoepel wordt gebouwd. Na het concert konden de aanwezige kinderen zelf proberen hoe het was om bijvoorbeeld een trommel te bespelen.

De hoofdprijs van de verloting is overigens in Heino gebleven. De familie Schuurman won de hoofdprijs van 750 euro.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.