onderzoek naar pinautomaat raalte noord

De bank heeft laten weten, in te zien dat er voldoende basis is om hier serieus mee aan de slag te gaan. Raalte Noord is met ongeveer 5500 inwoners voldoende groot voor een geldautomaat. Om tot realisatie over te gaan is het vooral de vraag of er een fysieke mogelijkheid is om een geldautomaat te plaatsen. Een mogelijkheid is om een mobiele automaat in een bestaand bedrijf te plaatsen of een permanente ruimte te bouwen, zodat de automaat 24 uur per dag bereikbaar is.

De komende maanden inventariseert de Rabobank de mogelijkheden. “Op dit moment kunnen we dus nog niet 100% toezeggen dat deze er komt. We gaan echt serieus kijken wat de praktische mogelijkheden ter plaatse zijn”, aldus Treijtel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.