Home / archiefcentraal / onderzoek naar pinautomaat raalte noord

onderzoek naar pinautomaat raalte noord

De bank heeft laten weten, in te zien dat er voldoende basis is om hier serieus mee aan de slag te gaan. Raalte Noord is met ongeveer 5500 inwoners voldoende groot voor een geldautomaat. Om tot realisatie over te gaan is het vooral de vraag of er een fysieke mogelijkheid is om een geldautomaat te plaatsen. Een mogelijkheid is om een mobiele automaat in een bestaand bedrijf te plaatsen of een permanente ruimte te bouwen, zodat de automaat 24 uur per dag bereikbaar is.

De komende maanden inventariseert de Rabobank de mogelijkheden. “Op dit moment kunnen we dus nog niet 100% toezeggen dat deze er komt. We gaan echt serieus kijken wat de praktische mogelijkheden ter plaatse zijn”, aldus Treijtel.

Lees ook

Bertus van der Kolk na vijftig dienstjaren bij Van Merksteijn met pensioen

RAALTE/ALMELO – Raaltenaar Bertus van der Kolk is recentelijk, na maar liefst vijftig dienstjaren bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.