olstenaar slaat man met ijzeren ketting

Een 49-jarige man uit Olst werd vrijdagavond in de A. Geertsstraat in Olst aangehouden, omdat hij een 18-jarige man uit Deventer heeft geslagen met een ijzeren ketting. De reden waarom de Olstenaar dat deed is nog onbekend.

De Deventernaar maakte deel uit van een groep. De verdachte liep aan de overkant van de straat. Op een gegeven moment liep de man op de groep af en maakte met de ketting slaande bewegingen richting de groep. De groep week uiteen, waarop hij zich richtte op de Deventernaar. Het slachtoffer kon een slag van de ketting afweren, maar liep bij een volgende slag verwondingen op aan zijn hand.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.