nk western riding bij manege bartels

De Stichting Western Riding Nederland (SWRN) houdt van 21 tot en met 26 september het Nederlands Kampioenschap Western Riding bij Manege Bartels in Mariënheem. Het NK Western Riding is binnen de Westernsport de Amerikaanse tak van de paardensport.

Tijdens dit 6-daags evenement worden de paarden en de ruiters door een internationale jury beoordeeld op hun prestaties. Een sportief evenement waar vele onderdelen van de Westernsport aan de orde komen. Het evenement groeit jaarlijks in zijn prestatie als in het aantal deelnemers.

Er zijn binnen de Westernsport vele verschillende onderdelen waarin ruiter en paard samen met de sport bezig zijn. Hierbij komen onder andere (nagebootste) situaties vanuit de praktijk van de cowboy aan de orde. Enkele onderdelen zijn: Western Pleasure, Western Trail, Western Riding, Reining, Western Horsemanship, Halter, Showmanship at halter.

Voor meer informatie kun je terecht op de website: staging2.swrn-info.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.