nieuwe tenues voor sv marienheem

Zondag 12 september hebben twee teams van SV Mariënheem nieuwe tenues gekregen. Het eerste elftal heeft een compleet nieuwe tenue aangeboden gekregen van Veldman LMB. Veldman was de afgelopen vijf jaar de hoofdsponsor van Mariënheem 1. Ook nu is Veldman weer bereid om voor vijf jaar de hoofdsponsor van Mariënheem te zijn. Ramon Veldman reikte de shirts uit aan aanvoerder Remy Veldman.

Ook het derde elftal is in het nieuw gestoken. Rijsemus Zinkwerken heeft voor het elftal nieuwe shirts beschikbaar gesteld. Tom Rijsemus reikte de shirts uit aan aanvoerder Jeroen Ellenbroek. Rijsemus is ook nog actief als voetballer van de vereniging.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.