Home / archiefcentraal / nieuwe sponsors voor tennisvereniging wijhe

nieuwe sponsors voor tennisvereniging wijhe

De nieuwe sponsorcoördinator van tennisvereniging ATC Wijhe heeft een fors aantal nieuwe sponsors binnengehaald voor de vereniging. In de eerste plaats hebben een aantal lokale Wijhese ondernemers zich aan de vereniging verbonden, zoals installatiebedrijf Koetsier, Keukenland Wijhe en Image-Sign, leverancier van onder andere reclameborden. Maar ook bedrijven uit de omgeving van Wijhe, zoals Tuin & Park/Bruggeman uit Broekland, Shoeby Fashion uit Raalte, Telstar Sports & Fashion uit Zwolle en het landelijk opererende adviesbureau Mobycon (verkeer, vervoer en mobiliteit) hebben de tennisclub weten te vinden.

Naast algemene sponsor zijn Telstar Sports & Fashion en Keukenland Wijhe ook hoofdsponsor van het Telstar Keukenland Wijhe Open 2010 toernooi dat traditioneel in oktober in Wijhe plaatsvindt. Inmiddels hebben zich al meer dan 200 spelers ingeschreven voor dit toernooi, dat dit jaar wordt gehouden van 16 tot en met 24 oktober.

Lees ook

Pubquiz van KBO/PCOB in Trefpunt Heeten

HEETEN – De KBO/PCOB 55 afdeling Heeten pakt de draad weer op. Het activiteitenprogramma begint …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.