Home / archiefcentraal / nieuwe sponsoren voor sc wesepe

nieuwe sponsoren voor sc wesepe

Gejo heeft zelf vele jaren gevoetbald in het eerste elftal en heeft zich nu als shirtsponsor verbonden aan SC Wesepe. Het elftal heeft ook nieuwe trainingspakken aangeboden gekregen van Intersport Schutte uit Raalte en Schulten Lederwaren uit Raalte.

Voorafgaand aan de eerste thuiswedstrijd van dit seizoen, tegen Sportclub Deventer op 12 september, is de nieuwe kleding door de sponsoren overgedragen aan het elftal. De wedstrijd is door SC Wesepe met 5 – 2 gewonnen.

Lees ook

Dode bij zwaar ongeval bij Mariënheem; N35 afgesloten

RAALTE/MARIËNHEEM – Op de N35 bij Mariënheem is vanochtend een dode gevallen bij een zwaar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.