nieuwe sponsor voor dansgardefestival

n vaak elders hebben liggen dan bij het sponsoren. Afgelopen januari hadden we nog een extra tegenvaller door de afgelasting van het festival in verband met de hevige sneeuwval toen. Dat Glasteam Twello dan toch met ons in zee wil en vertrouwen heeft in de organisatie geeft ons een enorme boost! Een groter compliment voor al die vrijwilligers van het festival kan je haast niet maken”.

De eigenaar van de firma Glasteam heeft een goede band met zijn werknemers, waarvan een Olstenaar al jaren als vrijwilliger meewerkt aan het festival. Zijn vrouw komt uit Boskamp en heeft weer een goede band met de twee dochters van de medewerker die actief zijn bij de Iesselstars. Zo kwamen ze in contact met de sponsorcommissie van de Iesselzotten. Glasteam Twello heeft veel respect voor de vrijwilligers, die samen dit sportevenement al jaren organiseren.

Het Dansgardefestival Olst trekt ieder jaar ruim 350 deelnemers en ongeveer 1400 toeschouwers. Daarmee is het festival een van de grootste van boven de rivieren en daarmee een uithangbord voor Olst. Het festival wordt elke tweede zondag van januari gehouden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.