nieuwe seizoen scouting heeten van start

Het gaat goed met de Scoutingvereniging Achille Ratti uit Heeten. De vereniging heeft zo’n honderd leden en meer dan twintig leidinggevenden. Dit jaar is de vereniging een tweede Welpengroep begonnen (leeftijd tussen de 7 en 11 jaar).

Inmiddels is het nieuwe seizoen van start gegaan met het traditionele ‘overvliegen’. Daarbij moeten de oudste scoutingsleden naar de overkant van het kanaal zien te komen. Het verbaast niemand dan ook dat niet iedereen droog aan de overkant komt.

Wil je meer over Scouting in Heeten neem dan een kijkje op de site: staging2.scoutingheeten.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.