nieuwe kidscampagne bij c1000

Vanaf 13 september start de C1000 een nieuwe kidscampagne. Bij elke 10 euro aan boodschappen krijgt de klant een Dungan zakje met daarin een munt en sticker voor in de Dungan veldgids.

Met de Dungan munten kunnen kinderen een spel spelen. Elke munt heeft een ander element: water, vuur en aarde. Kinderen kunnen tegen elkaar spelen door een munt in hun hand te nemen en de vuisten tegen elkaar aan te boksen. Water wint van vuur, vuur van aarde en aarde van water.

C1000 Centrum Raalte vestigingsmanager Edwin van Maanen: ‘Ik moet zeggen dat ik het wel een erg spannend thema vind. De characters spreken erg tot de verbeelding en de hele wereld die er omheen is gecreëerd is erg mysterieus. Het is daarnaast extra leuk dat dit allemaal exclusief voor C1000 is ontwikkeld. Ik weet zeker dat er binnenkort op ieder schoolplein in Raalte Dungan gespeeld gaat worden. Als ze durven tenminste…’.

Op staging2.dungan.nl is de wereld van Dungan te ontdekken. Hier kunnen spelletjes gespeeld worden en zijn alle munten te bewonderen. Ook is hier de kidscommerciel te zien waarin het spel wordt uitgelegd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.