nieuwe gebouw van schoolplein salland af

Onderwijs, jeugd en gezin: daar draait het in het nieuwe gebouw van Schoolplein Salland. De afgelopen maanden is aan de Monumentstraat 55a in Raalte hard gewerkt om een deel van het voormalige Mavo-gebouw te veranderen in Schoolplein Salland. Donderdag middag was er open huis in het pand, dat onderdeel is van de nieuwbouw van OSB De Horizon.

SCOS, Stg. de Mare, WSNS Salland, Peuterspeelzalen Raalte, Carinova en in de toekomst ook het Expertisecentrum Passend Onderwijs en Centrum Jeugd en Gezin vestigen zich in het nieuwe gebouw aan de Monumentstraat. In samenwerking met De Horizon is besloten deze bedrijven in het nieuwe gebouw onder te brengen, zodat de instellingen elkaar makkelijk kunnen vinden voor afstemming en samenwerking.

De instellingen nemen komende weken intrek in het pand, de school verwacht eind dit jaar te kunnen verhuizen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.