Home / archiefcentraal / nieuwe gebouw van schoolplein salland af

nieuwe gebouw van schoolplein salland af

Onderwijs, jeugd en gezin: daar draait het in het nieuwe gebouw van Schoolplein Salland. De afgelopen maanden is aan de Monumentstraat 55a in Raalte hard gewerkt om een deel van het voormalige Mavo-gebouw te veranderen in Schoolplein Salland. Donderdag middag was er open huis in het pand, dat onderdeel is van de nieuwbouw van OSB De Horizon.

SCOS, Stg. de Mare, WSNS Salland, Peuterspeelzalen Raalte, Carinova en in de toekomst ook het Expertisecentrum Passend Onderwijs en Centrum Jeugd en Gezin vestigen zich in het nieuwe gebouw aan de Monumentstraat. In samenwerking met De Horizon is besloten deze bedrijven in het nieuwe gebouw onder te brengen, zodat de instellingen elkaar makkelijk kunnen vinden voor afstemming en samenwerking.

De instellingen nemen komende weken intrek in het pand, de school verwacht eind dit jaar te kunnen verhuizen.

Lees ook

Wiegeliedjes en nachtmerries in Nicolaaskerk

WIJHE – Sinje Kiel en David van Ooijen verzorgen op zaterdag 7 augustus een concert …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.