Home / archiefcentraal / nieuwe bus voor ouderenwerk heino

nieuwe bus voor ouderenwerk heino

De nieuwe bus biedt meer comfort en is voorzien van een makkelijk te reinigen vloer waarop rolstoelen op elke plek op de vloer kunnen worden vastgezet. Er is ook rekening gehouden met de chauffeurs, omdat rolstoelen binnen 60 seconden kunnen worden vastgezet met bovendien veilige vastzetsystemen. De bus is voorzien van twee comfortabele wandklapstoelen en vier lichtgewicht stoelen op snelsluiters met wieltjes aan de achterzijde. Ook een nieuwe lift maakt deel uit van de totale inrichting van deze bus voor aangepast vervoer.

Het bestuur en medewerkers van de Stichting Ouderenwerk Heino verwachten daarmee iedereen die gebruik maakt van de bus de komende jaren een comfortabele en veilige manier van reizen aan te bieden. Vanwege het woord rolstoelbus wordt vaak gedacht dat alleen rolstoelers gebruik kunnen maken van de bus. Gelukkig is dat niet zo, iedereen die wat extra hulp kan gebruiken, kan van de bus gebruik maken. De bus is bedoeld voor inwoners van de voormalige gemeente Heino, dus ook voor Laag Zuthem en Lierderholthuis.

Lees ook

Bertus van der Kolk na vijftig dienstjaren bij Van Merksteijn met pensioen

RAALTE/ALMELO – Raaltenaar Bertus van der Kolk is recentelijk, na maar liefst vijftig dienstjaren bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.