nieuw beweegprogramma in raalte

Fysiotherapie De Stam, Diëtistenpraktijk van Asselt en Lifestyle Centre hebben gezamenlijk een programma ontwikkeld om een gezondere levensstijl op te bouwen. Een op maat gemaakt fysiotherapeutisch trainingsprogramma met leefstijladvisering en een gedegen voedingsadvies is een manier om jezelf een gezondere levensstijl aan te leren.

Bewegen en een gezonde voeding is voor iedereen belangrijk: een actieve leefstijl en een goed eetpatroon draagt bij aan de gezondheid. Voor mensen met diabetes, metabool syndroom of overgewicht is regelmatig bewegen extra belangrijk. Naast een betere lichamelijke en geestelijke conditie, kan voldoende lichaamsbeweging en verantwoord eten de risico’s op mogelijke complicaties verminderen.

Het programma duurt 13 weken, waarin je twee keer per week een actief fysiotherapeutisch trainingsprogramma volgt, waarbij ook een fysiotherapeut aanwezig is, die u individueel begeleidt. Met de diëtist heb je individuele gesprekken en groepsbijeenkomsten.

Om belangstellenden uitgebreider over dit programma te informeren wordt er een informatieavond verzorgd op donderdag 16 september in het Lifestyle Centrum om 19.30 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.