Home / archiefcentraal / nieuw beweegprogramma in raalte

nieuw beweegprogramma in raalte

Fysiotherapie De Stam, Diëtistenpraktijk van Asselt en Lifestyle Centre hebben gezamenlijk een programma ontwikkeld om een gezondere levensstijl op te bouwen. Een op maat gemaakt fysiotherapeutisch trainingsprogramma met leefstijladvisering en een gedegen voedingsadvies is een manier om jezelf een gezondere levensstijl aan te leren.

Bewegen en een gezonde voeding is voor iedereen belangrijk: een actieve leefstijl en een goed eetpatroon draagt bij aan de gezondheid. Voor mensen met diabetes, metabool syndroom of overgewicht is regelmatig bewegen extra belangrijk. Naast een betere lichamelijke en geestelijke conditie, kan voldoende lichaamsbeweging en verantwoord eten de risico’s op mogelijke complicaties verminderen.

Het programma duurt 13 weken, waarin je twee keer per week een actief fysiotherapeutisch trainingsprogramma volgt, waarbij ook een fysiotherapeut aanwezig is, die u individueel begeleidt. Met de diëtist heb je individuele gesprekken en groepsbijeenkomsten.

Om belangstellenden uitgebreider over dit programma te informeren wordt er een informatieavond verzorgd op donderdag 16 september in het Lifestyle Centrum om 19.30 uur.

Lees ook

Botsing bij station in Raalte; geen gewonden

RAALTE – Bij het station in Raalte zijn gisteravond twee auto’s op elkaar gebotst. Dat …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.