nazomerfestival wesepe in teken van salland

Het Nazomerfestival in Wesepe staat dit jaar in het teken van Typisch Sallands. Vier amateur toneelverenigingen uit de gemeente Olst-Wijhe spelen op vrijdag 10 en zaterdag 11 september elk een 25 minuten durend stuk, gebaseerd op vier belangrijke gebeurtenissen uit het leven: school, kroeg, huwelijk en de dood.

In elke cultuur zijn er rituelen en vaste gewoonten rond belangrijke gebeurtenissen. Het publiek krijgt vier belangrijke gebeurtenissen uit het leven te zien: school, kroeg, huwelijk en de dood. Iedere toneelvereniging speelt een van deze gebeurtenissen, maar dan Typisch Sallands.

Het Nazomerfestival wordt gehouden ‘tussen kerk en kroeg’ (centrum Wesepe) en duurt van 19.30 tot 22.30 uur. Warme kleding wordt aanbevolen. Zitplaatsen zijn aanwezig, voor ouderen en mensen die slecht ter been zijn staan stoelen klaar. Zaterdagmiddag is er een matinee (aanvang 14.00 uur) voor 60-plussers in samenwerking met Stichting Welzijn Ouderen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.