Home / archiefcentraal / nationale kringloopdag ook in raalte

nationale kringloopdag ook in raalte

Zaterdag 2 oktober wordt, na het succes van de allereerste Nationale Kringloop Dag in oktober 2009, de tweede Nationale KringloopDag gehouden. Door het hele land organiseren de, bij de branchevereniging aangesloten, kringloopbedrijven dan een open huis. Ook Kringloop Raalte doet hier aan mee.

Dit jaar is het thema “Kringloop en Werkgelegenheid”. In de winkel in Raalte vind je producten van de houtwerkplaats Heeten. Kringloopwinkel 2Switch Raalte maakt overigens 13% van haar dagomzet van aanstaande zaterdag over naar de Voedselbank.

Lees ook

Nomineren voor Goudhaentje weer mogelijk

RAALTE – Inwoners van de gemeente Raalte kunnen weer initiatieven of projecten nomineren voor een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.