muziekvereniging heino houdt loterij

Sinds enkele jaren floreert de jeugdafdeling door een nieuwe manier van lesgeven. Leerlingen krijgen in groepsverband les waardoor muziek maken direct een stuk interessanter is. Daarnaast is het project Windkracht 6 opgezet, waardoor er veel nieuwe leerlingen zijn bijgekomen. Om alle leerlingen te voorzien van een instrument heeft de muziekvereniging een loterij opgezet. Er zijn veel prijzen beschikbaar gesteld door de lokale winkeliers. Een Laptop van Bensit, een woonbon ter waarde van 150 euro van Seine, 1 minuut gratis winkelen bij de C1000 en als hoofdprijs 750 euro contanten door de SNS Regio Bank en advies Erwin Otten.

De trekking van de loterij wordt verricht door de Heinose zingende bakker, Evert Kruitbosch. Op zondag 19 september geeft Ons Genoegen tijdens een concert in de gemeente tuin vanaf 14.30 uur. Daarnaast is de slagwerkgroep aanwezig en worden jonge kinderen (toekomstige slagwerkers) gevraagd om een eigen trommel, pan of iets dergelijks om op te slaan, mee te brengen. Samen met de leden van de slagwerkgroep wordt een klein kort muzikaal stukje in elkaar gezet.

De loterij begint zondag om 14.30 uur in de gemeentetuin in Heino. Voor meer inlichtingen en/of lotenverkoop kun je contact opnemen met Wim Herder 393117 of Han Holtkuile 394696.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.