muziekkorpsen paraderen door wijhe

Zondagmiddag was dan eindelijk de langverwachte stertocht in Wijhe. De Wijhenaren werden alsnog getrakteerd op een muziekfestival op het grasveld bij de Nijlandstraat in Wijhe. Het evenement stond eigenlijk gepland tijdens de feestweek op zondag 2 mei, maar door het slechte weer werd het evenement afgelast.

De muziekkorpsen ASMB Beatrix, Showkorps Amicitia, De Wijhese Harmonie en St. Caecilia Raalte kwamen vanuit verschillende kanten van Wijhe onder muzikale klanken naar het grasveld aan de Nijlandstraat te Wijhe. Daar brachten zij aan grote publieke belangstelling hun muzikale vaardigheden ten gehore. Het geheel duurde tot 16.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.