muziek en bockbier bij 30 avond budde

Op zaterdag 2 oktober wordt er weer een 30-plus avond gehouden bij Budde in Nijverdal. Naast het uitgebreide assortiment aan verschillende bockbieren op tap en fles vanwege de maand oktober, speelt de swingende formatie ‘Bent zonder vent’ op deze avond.

Begonnen als een geintje, uiteindelijk serieus geworden, maar nog steeds voor de lol. De ‘Bent zonder vent’ verzorgt een optreden met hits uit de jaren ’70 en ’80, soul, rock ’n roll en blues. De dertien enthousiaste vrouwen brengen een afwisselend programma met oude hits en dansnummers.

De band begint om 22:30 uur en speelt tot ongeveer 01:30 uur. Entree is gratis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.