multimovez in tijenraan opent haar deuren

Woensdag opende wethouder Carla Hoge de sportzaal officieel. Hoge onthield zich, wegens grieperigheid, wel van het testen van de dansplaten, maar wethouder Roger de Groot demonstreerde met al z’n jeugdigheid dat deze dansplaten, waarop het de bedoeling is op muziek tijdig op de juiste tegels te gaan staan, voornamelijk bedoeld zijn voor kinderen. Tevredenheid straalde van de wethouders af, want de bewegingsruimte past goed bij het gezondheidsbeleid van de gemeente.

Als inspiratiebron heeft de gemeente goed gebruik gemaakt van de wensen van sportverenigingen en scholen. Zo hield de gemeente een enquête onder scholieren, waarin ze de behoefde naar andere sportvoorzieningen peilde. Scholieren testten de dansplaten, de reacties waren louter enthousiast. De sportverengingen gaven vooral kracht- en hersteltraining als wens aan. Voor particulieren is het mogelijk de ruimte te huren voor fysiotherapie.

Ben je geïnteresseerd, neem dan gerust een kijkje in de zaal, waar voorheen Schutterij Raalte gevestigd zat. Donderdag 2 en vrijdag 3 september van 17.00 uur tot 20.00 kunnen alle leden van de sportverenigingen een kijkje nemen. Overig publiek is zaterdag tussen 10.00 uur en 13.00 uur welkom.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.