Home / archiefcentraal / modeshows tijdens diekdaegen

modeshows tijdens diekdaegen

Het Mode Weekend in Wijhe is dit jaar voor het eerst opgenomen in het programma van de Diekdaegen. Op zondag 5 september kunnen de bezoekers bij de feesttent op het gemeenteplein (bij slecht weer binnen) kijken naar twee modeshows. De eerste begint om 13.30 uur, de tweede om 14.30 uur.

DA Drogisterij Bourquin, De Boer Schoenmode, Elferink Mode, Haarmode Ellen, Mico Mode, Puik, Schulten Men/Women Clothing en Stevens Optiek presenteren gezamenlijk de nieuwste trends op het gebied van schoenen, brillen en dames- en herenmode. Ook de persoonlijke verzorging en haarmode ontbreken niet in het plaatje.

Op vrijdag 3 en zaterdag 4 september presenteren de deelnemende winkels alvast diverse speciale aanbiedingen.

Lees ook

Bloembollen poten in Olst

OLST – Eetbaar Olst-Wijhe gaat op zaterdag 30 oktober duizend biologische bloembollen poten op het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.