modeshows tijdens diekdaegen

Het Mode Weekend in Wijhe is dit jaar voor het eerst opgenomen in het programma van de Diekdaegen. Op zondag 5 september kunnen de bezoekers bij de feesttent op het gemeenteplein (bij slecht weer binnen) kijken naar twee modeshows. De eerste begint om 13.30 uur, de tweede om 14.30 uur.

DA Drogisterij Bourquin, De Boer Schoenmode, Elferink Mode, Haarmode Ellen, Mico Mode, Puik, Schulten Men/Women Clothing en Stevens Optiek presenteren gezamenlijk de nieuwste trends op het gebied van schoenen, brillen en dames- en herenmode. Ook de persoonlijke verzorging en haarmode ontbreken niet in het plaatje.

Op vrijdag 3 en zaterdag 4 september presenteren de deelnemende winkels alvast diverse speciale aanbiedingen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.