mirjam borger combinatiefunctionaris cultuur

Wethouder Carla Hoge en Jos van den Born, directeur van het Hoftheater, hebben maandag, ondertekening van het samenwerkingscontract de officiële start verricht van de pilot ‘combinatiefunctionaris cultuur’ in de gemeente Raalte. De combinatiefunctionaris cultuur, in de persoon van Mirjam Borger, gaat ervoor zorgen dat leerlingen uit het basisonderwijs en naschoolse opvang geïnformeerd worden en betrokken raken bij kunst en cultuur in Raalte.

Het doel hierbij is een extra impuls voor de kunst- en cultuurdeelname door jongeren uit de gemeente Raalte. Daarnaast wordt ook aandacht besteed aan de talentontwikkeling van jongeren. Dit gaat in overleg met het basisonderwijs, de naschoolse opvang, cultuurmakelaar Raalte (Eléon de Haas), Sport en Cultuur Academie Salland (SCAS) en de aanbieders van activiteiten op het gebied van kunst en cultuur in Raalte. Hieronder vallen de stichtingen, verenigingen, festivals, bibliotheek en het Hoftheater. Het Hoftheater is overigens ook de werkgever van de combinatiefunctionaris.

In de maanden oktober en november worden alle betrokken partijen nader geïnformeerd over de werkzaamheden en de betekenis van de combinatiefunctionaris cultuur. Voor meer informatie of een nadere kennismaking is Mirjam Borger nu ook al bereikbaar via het telefoonnummer van het Hoftheater (0572-361361) en email mirjamborger@hoftheater.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.