met de tractortaxi naar het hokersfeest

Op het podium staat de formatie Reeperbahner Stimmungsmacher. Dit is een feestband uit de regio rond Splo, Dijkerhoek en Holten. De band speelt op eigen wijze covers van bekende meezingers, waarbij rock en schlager de uitgangspunten zijn. De band geeft daarnaast ook optredens die grotendeels in het teken staan van Normaal. In Broekland zal dat ook het geval zijn, maar nummers van andere (boeren)rockbands zullen ook niet ontbreken. Speciale gasten deze avond zijn Loes van Rossum uit Broekland en Simone Groot Lipman uit Avelo. Zij treden samen op in de pauze.

De organisatie van het Høkersfeest is in handen van Gait Middelkamp en Huub Tiebot. Deze twee heren zijn al vanaf hun jeugd grote Normaalfans. Vier jaar geleden hielden zij de eerste editie van het Høkersfeest. Dit jaar wacht dus het eerste lustrum. Ter ere daarvan krijgt de avond een extra feestelijk tintje. Gait en Huub maken er overigens een sport van om ter ere van het feest het exterieur van De Hoppe op een verrassende wijze te veranderen. Wat er dit jaar gaat gebeuren, is nog niet bekend.

De entree bedraagt 5 euro.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.