met de knetterbiele op de salland natuur fair

Op zondag 12 september tonen de Stihl Timbersports op de Salland Natuur Fair met het nodige lawaai diverse zaagkunsten aan het publiek. De Stihl Timbersports staan er om bekend, dat ze met grote kettingzagen boomstammen in sneltreinvaart tot mootjes te hakken. Van dit professionele zaagteam worden hiervoor diverse behendigheden vereist.

Naast de Stihl Timbersports zijn er nog tal van andere activiteiten op de Salland Natuur Fair. Naast de ruim honderd stands vol informatie, vertier maar ook leuke hebbedingetjes kun je onder andere kijken naar diverse spectaculaire hondendemonstraties, de valkenier, het schapendrijven of breng een bezoekje aan het Sallandse Nachtleven.

Voor meer informatie en het volledige programma: staging2.sallandnatuurfair.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.