Home / archiefcentraal / met de knetterbiele op de salland natuur fair

met de knetterbiele op de salland natuur fair

Op zondag 12 september tonen de Stihl Timbersports op de Salland Natuur Fair met het nodige lawaai diverse zaagkunsten aan het publiek. De Stihl Timbersports staan er om bekend, dat ze met grote kettingzagen boomstammen in sneltreinvaart tot mootjes te hakken. Van dit professionele zaagteam worden hiervoor diverse behendigheden vereist.

Naast de Stihl Timbersports zijn er nog tal van andere activiteiten op de Salland Natuur Fair. Naast de ruim honderd stands vol informatie, vertier maar ook leuke hebbedingetjes kun je onder andere kijken naar diverse spectaculaire hondendemonstraties, de valkenier, het schapendrijven of breng een bezoekje aan het Sallandse Nachtleven.

Voor meer informatie en het volledige programma: www.sallandnatuurfair.nl

Lees ook

Natuurmomenten: Gedoe rond de Kamperplaat

Sjaak Bruggeman deelt met enige regelmaat zijn natuurmomenten met ons. En altijd is er wel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.