medine blij met verloop cult

Het bestuur en de leden van Medine zijn erg tevreden over de opkomst tijdens Cult 2010. In twee dagen tijd bezochten meer dan 1000 mensen het cultureel centrum. “Dit wilden wij al jaren!” aldus Bülent Köse.

“Eindelijk konden wij aan vele mensen vertellen wat we allemaal doen in de moskee. Vertellen over het Cultureel Centrum vonden wij erg belangrijk want veel mensen weten niet wat wij allemaal aan activiteiten doen. Mensen moeten weten waar wij ons mee bezig houden zodat wij de vraagtekens kunnen wissen. Dit is onze zeker gelukt afgelopen twee dagen!”

“Veel mensen dachten dat Medine alleen een moskee is en dat er alleen gebeden werd. Tijdens de kunstdagen hebben bezoekers goed gemerkt dat het niet zo is. We hadden gidsen in ons pand lopen die de bezoekers in groepen en persoonlijk konden aanspreken. Dit doen wij ook tijdens de open dagen die elk jaar medio mei plaatsvindt.”