medewerkers carinova in zonnetje gezet

Donderdag 23 september werden alle medewerkers van de Carinova Leiboomgroep in het zonnetje gezet door de organisatie. Deze dag is vanaf 2010 de ‘dag voor de medewerkers’ van de Carinova Leiboomgroep.

Op deze dag spreekt de organisatie de waardering uit naar medewerkers. Daarnaast werden medewerkers ook uitgenodigd om zelf een pluim uit te delen aan een collega.

Alle medewerkers kregen op verschillende locaties een lunch aangeboden. Op de Hartkamp was deze lunch verzorgd door Reimink & Paalman, zodat ook de medewerkers van de keuken en het restaurant van de Hartkamp hiervan konden meegenieten. Op de tafels lagen kaarten met daarop een ‘pluim’ die geadresseerd kon worden aan een collega of aan andere teams. Van deze gelegenheid werd veel gebruik gemaakt.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.