Home / archiefcentraal / marinka zagema wint wedstrijd van de week

marinka zagema wint wedstrijd van de week

Marinka Zagema is de winnaar van Intersport Schutte Raalte Wedstrijd van de Week van afgelopen zondag. Nog nooit was het aantal voorspellingen zo hoog en maar liefst acht mensen voorspelden de uitslag tussen Mariënheem en SDOL (1-1) juist. Alle namen van de winnende deelnemers gingen weer in de koker en het briefje met daarop Marinka’s naam kwam er als winnaar uit. Bij Intersport Schutte Raalte daar ligt een Falcon Joya Salland Centraal-voetbal voor je klaar.

In een gelijkopgaande wedstrijd hebben Mariënheem en SDOL de punten met elkaar gedeeld. De Luttenbergers begonnen furieus aan de wedstrijd en stonden na een minuut al met 1-0 voor. Na een half uur werd de stand weer gelijk getrokken door een eigen goal van SDOL. De tweede helft was een stuk minder interessant en de stand van 1-1 bleef dan ook op het scorebord staan.

Voor komende week hebben we natuurlijk weer een nieuwe Wedstrijd van de Week. Vanaf aanstaande woensdag kun je vanaf 12.00 uur weer een gokje wagen op de nieuwe Wedstrijd van de Week. Daarvoor verschijnt een apart artikel.

Lees ook

Gratis cursus Kennismaken met Mindfulness

OLST/WIJHE – Impluz biedt vanaf maandag 31 januari de gratis cursus ‘kennismaken met Mindfulness’ aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.