Home / archiefcentraal / magnifique verruimt openingstijden

magnifique verruimt openingstijden

Ter ere van de verruiming van de openingstijden geldt een speciale aanbieding. Op de maandagen 4, 11, 18 en 25 oktober kost een knipbeurt (inclusief drogen en stylen) 13,50 euro. Magnifique is vanaf 4 oktober op maandag en dinsdag geopend van 8.30 tot 18.00 uur, op woensdag van 8.30 tot 20.00 uur, op donderdag van 8.30 tot 18.00 uur, op vrijdag van 8.30 tot 20.00 uur en op zaterdag van 8.30 tot 16.00 uur. Het is mogelijk om op www.kapsalonmagnifique.nl een afspraak te maken. De reservering wordt vervolgens bevestigd per SMS. De klanten kunnen uiteraard ook bellen voor een afspraak of gewoon langs komen. Kapsalon Magnifique is zowel voor de dames als voor de heren.

Lees ook

Kunstenaars uit Olst-Wijhe haken aan bij Atelierweekend

REGIO – Maar liefst 430 kunstenaars uit heel Nederland openen op zaterdag 26 en zondag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.