luttenbergse brandmelder gaat tot 10 jaar mee

“Als hij geïnstalleerd is, dan ben je tussen drie en tien jaar verlost van lege batterijen,” vertelt Tim Gorter. Gorter heeft onlangs een bedrijf in onder andere brandmelders geopend in Luttenberg, Prestige Brandmelders. “De melders zijn energiezuinig en in combinatie met de goede batterij heb je er geen omkijken naar.”

“Samen met de hittemelders en koolmonoxidemelders vormt de brandmelder een compleet pakket.” Als je meerdere melders in je huis ophangt, dan kunnen de melders zelfs met elkaar communiceren. “Dat is vooral veilig als je een melder op zolder hebt hangen en je zit zelf beneden. Als de melder boven afgaat, gaat die beneden ook, zo word je nooit door brand overvallen.”

Gorter geeft verder aan dat het belangrijk is de juiste melder te selecteren voor de juiste toepassing. Zo is een rookmelder niet geschikt voor bijvoorbeeld een keuken of wasruimte met wasdroger. Een hittemelder biedt daar weer wel uitkomst. “Wij helpen de klant met het kiezen van de juiste brandmelder.”

De melders van Gorter voldoen aan de nieuwe normen, zowel Europese regelgeving als het laatste bouwbesluit. Er is dus geen radioactieve stof in verwerkt, ze zijn anti-vals alarm en insectbestendig. “Echt veilig dus,” aldus Gorter. Bij nieuwbouwwoningen zijn de melders tevens aan te sluiten op het lichtnet. Dat zorgt ervoor dat je er helemaal geen omkijken meer naar hebt. “Los van de maandelijkse test natuurlijk,”sluit Gorter af. “Maar dat moet met elke brandmelder.”

De meest gangbare melders van Prestige variëren in prijs tussen de 19,40 euro en 24,50 euro en bieden daarmee vanwege de lange levensduur van de batterij en hoge prestatie van de brandmelder een prima product tegen de lage kosten. Voor meer zie staging2.prestigeproduct.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.