leren koken zonder vlees

Een keertje leren koken zonder vlees. In ’t Natuurlijk Huus aan de Hogebroeksweg in Raalte kun je dat in vier avonden leren. Hoe vervang je vlees in een maaltijd? Hoe tover je een heel gerecht op tafel waarin geen vlees zit? De bijeenkomsten zijn bedoeld voor mensen die zo af en toe eens wat anders op tafel willen zetten dan het dagelijkse stukje vlees.

“Ik wil wel soms zonder vlees koken, maar man en kinderen zien dat niet zitten”. Of “…maar ik weet niet goed hoe ik dan een lekkere maaltijd op tafel tover.” Wie de vier bijeenkomsten ‘lekker koken zonder vlees’ heeft gevolgd, heeft daar geen last meer van. Je leert vlees verantwoord en gezond vervangen. Er komen veel recepten voorbij die vaak ook nog eens heel makkelijk (en goedkoop) te maken zijn.

De avonden zijn op dinsdagavond van 19.30 uur tot 21.30 uur op 5 en 19 oktober en op 2 en 16 november.

Opgeven via info@natuurlijkhuus.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.