leden krw bij maan engineering

Op maandag 20 september 2010 kwamen ruim zeventig leden van de Kring Raalter Werkgevers (KRW) naar L.C. Maan Engineering aan de Klipperweg in Raalte. Tijdens dit bedrijfsbezoek waren alle afdelingen toegankelijk en in bedrijf. Oprichter en directeur André Jansen en zijn medewerkers vertelden de aanwezige ondernemers enthousiast over hun activiteiten.

“Wij zijn sinds 1996 gespecialiseerd in lijmapplicaties, lijmsystemen, hot melt-apparatuur, rollercoaters, vatensmelters, coating – en lamineersystemen en speciaalmachinebouw. Naast het leveren van apparatuur ontwikkelen en produceren we sinds 2005 hoogwaardige producten waarop lijm wordt aangebracht. Hierbij gaat het voornamelijk om bijzondere lijmverbindingen, zoals de speakers en microfoontjes in mobiele telefoons en de membranen in gehoorapparaten. Voor deze markt hebben we een specifieke lijm ontwikkeld, die voor honderd procent uit vaste stof bestaat en geen oplosmiddelen bevat. Deze hightech producten worden onder schone en stofvrije omstandigheden in cleanrooms gefabriceerd en verpakt. Een constante omgevingstemperatuur en de juiste luchtvochtigheid zijn hierbij gegarandeerd. Onze producten vinden hun bestemming o.a. in Polen, China, Vietnam, Japan en Amerika.”

Na het geslaagde bedrijfsbezoek vertrokken de leden van de KRW naar Hotel De Zwaan om tijdens een buffet verder te netwerken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.