Home / archiefcentraal / landelijke orgeldag ook in olst

landelijke orgeldag ook in olst

De Landelijke Orgeldag valt, zoals ieder jaar, weer samen met de Open Monumentendagen. Op zaterdag 11 en zondag 12 september is het mogelijk een kijkje te nemen in de binnenkant van de orgels en zijn monumentale gebouwen en kerken de gehele dag geopend.

De Dorpskerk in Olst is zaterdag en zondag geopend van 10.00 uur tot ’s middags 17.00 uur. Het orgel wordt regelmatig bespeeld en bovendien kunnen belangstellenden bij de speeltafel van het Van Oeckelenorgel (1888) ook meemaken hoe een dergelijk instrument (met handen en voeten) wordt bespeeld.

Lees ook

Provincie wil 98,4 miljoen euro lenen aan Enexis voor verbetering energienetwerk

ZWOLLE – Gedeputeerde Staten van Overijssel willen netbeheerder Enexis 98,4 miljoen euro lenen om het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.