landelijk handbaltoernooi in wijhe

In het weekend van 17, 18 en 19 september organiseert Keukenland/Wijhe´92 een jeugdhandbaltoernooi. Het toernooi wordt gespeeld ter gelegenheid van de officiële ingebruikname van de vernieuwde en uitgebreide sporthal ‘De Speelbrink’. Het toernooi is ook bedoeld om de handbalsport in de regio te promoten door het uitnodigen van sterke jeugd teams, die doorgaans in competitieverband niet tegen elkaar uitkomen.

Aan het handbaltoernooi wordt deelgenomen door meisjes in de categorie C, B en A- jeugd. In totaal zullen 32 landelijke teams. Uiteraard is ook Keukenland/Wijhe’92 van de partij en de Carmel Handbalschool Salland uit Raalte. Het samenwerkingsverband van Sallandse handbalverenigingen R7 verzorgt op zaterdagmiddag een speciale keepersclinic.

Het toernooi wordt op zondag afgesloten met een wedstrijd tussen Dames 1 van Keukenland/Wijhe’92 en DSVD uit Deurningen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.