Home / archiefcentraal / laatste rondleiding door bijzondere tuin in wijhe

laatste rondleiding door bijzondere tuin in wijhe

Om de Ijsselflora in de Veermans Hof in Wijhe te bekijken is het zondagmiddag 12 september je laatste kans. De werkgroep ‘Heemtuin’ houdt dan de laatste rondleiding van het seizoen. In de tuin zijn ruim 300 wilde planten uit de IJsselstreek bijeengebracht.

De laatste weken is er door een groep vrijwilligers gewerkt aan het vervangen van een verrotte brug. Als de planning gehaald wordt, kun je de nieuwe brug bewonderen op 12 september. Je kunt de heemtuin nog dagelijks bezoeken tot 15 oktober.

Lees ook

Dorpsquiz brengt jubilerend Hoonhorst in beweging

Op zondagmiddag 14 november vindt de ‘eerste echte Dorpsquiz Hoonhorst’ plaats HOONHORST – Het had …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.